Sotkamon kunnalle uusi ilme

Sotkamon kunnalla oli selkeä tarve uudistaa visuaalista ilmettään. Omaa logoa Sotkamolla ei vielä ollut ja viestintä tarvitsi myös uudistusta. Lähdimme toteuttamaan annettua toimeksiantoa tämän mukaisesti ja otimme suunnittelussa huomioon erityisesti Sotkamon kunnan omat vahvuudet, sotkamolaiset ihmiset sekä viestinnän strategian. Uudistunut tunnus, ilme, graafinen ohjeisto ja animaatio tuovat nyt Sotkamon kunnalle yhteneväistä markkinoinnin ja viestinnän ilmettä. Sotkamo on nyt onnistuneesti brändätty!

Logon uudistus

Logon suunnittelussa värimaailma, typografia ja käytettävyyden kombinaatiot ovat toimivan tunnuksen ominaispiirteitä. Sotkamon kunnan logossa nämä ominaisuudet tiivistyivät myös visuaaliseen ilmeeseen.

Somenäkyvyyttä

Sotkamon kunnan uudistunut ilme tarvitsi myös sosiaalisen median näkyvyyttä. Sitä tukeaksemme teimme Facebookiin header-videon.

Kommentit

”Mainoslähde on kustannustehokas vaihtoehto, joka kuulee kuluttajan tarpeet ja on moderni sekä luova. Sotkamon kunnan graafisen ilmeen taustalle he löysivät merkitykselliset teemat kuvamaailmaan. Hyvä asiakaspalvelu takasi lopputuloksen, johon molemmat osapuolet olivat tyytyväisiä.”

Heidi Hanhela
Asiantuntija, Sotkamon kunta

Katso lisää

KiiNnostuitko?

Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä

SAMMY HYYRYLÄINEN

Toimitusjohtaja

Puh. 044 020 5250