Suomen Vitamiinikeskus

Suomen Vitamiinikeskus on kuopiolainen laadukkaiden vitamiinien ja ravintolisien myyntiin erikoistunut yritys. Yritys tarjoaa myös urheilujoukkueille ja koululuokille erinomaisen mahdollisuuden varanhankintaan. Yhdessä olemme toteuttaneet useita suurempia ja pienempiä markkinointiprojekteja, joissa olemme saavuttaneet hyviä tuloksia. Varainhankintaan toteutettiin varainhankintasovellus, jolla tehostettiin myyntikäytäntöjä ja logistisia prosesseja.

Animaatio- JA KOKEMUSvideoT

Animaatiot, kokemus- ja mainosvideot käyvät erinomaisesti mainostamiseen ja näkyvyyden tehostamiseksi. Eri digitaaliset kanavat mahdollistavat niillä myös tehokkaan näkyvyyden ja toistot. Youtube, Facebook, Instagram ja kotisivut ovat yleisiä kanavia ja videomateriaalia voidaan hyödyntää myös omissa esitysmateriaaleissa.

Näkyvyyttä erottuvasti

Systemaattinen liiketoiminta tarvitsee myös tukimaateriaaleja näkyvyyden ylläpitämiseksi. Siksi kehitämme ja ideoimme eri ratkaisuja yrityskohtaisesti ja tarpeisiin.

Varainhankintasovellus

Suomen Vitamiinikeskus käyttää myös e-Myynti varainhankintajärjestelmää, jota kustomoitiin lisäksi paremmin Vitamiinikeskuksen liiketoimintaan sopivaksi.

Katso lisää

KiiNnostuitko?

Ota yhteyttä niin kerron lisää muista toteutuksistamme.

Ota yhteyttä

Asiakkuuspäällikkö

Sami Alaloukusa

+358 44 020 5254
sami@mainoslahde.fi