Suomen Vitamiinikeskus

Suomen Vitamiinikeskus on kuopiolainen laadukkaiden vitamiinien ja ravintolisien myyntiin erikoistunut yritys. Yritys tarjoaa myös urheilujoukkueille ja koululuokille erinomaisen mahdollisuuden varanhankintaan. Yhdessä olemme toteuttaneet useita suurempia ja pienempiä markkinointiprojekteja, joissa olemme saavuttaneet hyviä tuloksia. Varainhankintaa varten toteutimme varainhankintasovelluksen, jolla tehostettiin myyntikäytäntöjä ja logistisia prosesseja.

Animaatio- JA KOKEMUSvideoT

Animaatiot, kokemus- ja mainosvideot käyvät erinomaisesti mainostamiseen ja näkyvyyden tehostamiseksi. Eri digitaaliset kanavat mahdollistavat niillä myös tehokkaan näkyvyyden ja toistot. Youtube, Facebook, Instagram ja kotisivut ovat yleisiä kanavia ja videomateriaalia voidaan hyödyntää myös omissa esitysmateriaaleissa.

Näkyvyyttä erottuvasti

Systemaattinen liiketoiminta tarvitsee myös tukimaateriaaleja näkyvyyden ylläpitämiseksi. Siksi kehitämme ja ideoimme eri ratkaisuja yrityskohtaisesti erilaisiin tarpeisiin.

Varainhankintasovellus

Suomen Vitamiinikeskus käyttää myös e-Myynti varainhankintajärjestelmää, jota kustomoitiin paremmin Vitamiinikeskuksen liiketoimintaan sopivaksi.

Katso lisää

KiiNnostuitko?

Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä

SAMMY HYYRYLÄINEN

Toimitusjohtaja

Puh. 044 020 5250