Balance Kuntokeskus

Balance Kuntokeskuksesta löytyy Kajaanin monipuolisimmat ja laajimmat laitevalikoimat, niin rentoon kuntoiluun kuin ammattimaiseen voimaharjoitteluun saakka. Olemme toteuttaneet Balancelle markkinointiin sekä myyntitarpeesiin tukevia ratkaisuja toiminnan alkumetreiltä saakka.

Brändäys

Asiakasläheisen toiminnan tueksi tarvittiin trendikäs ja samalla toimintaa tukeva brändi. Lähdimme toteuttamaan annettua toimeksiantoa liikuntakeskeisellä teemalla ja otimme suunnittelussa huomioon myös visuaaliset että kuvituksien yhteiset roolit.

Markkinointi

Näkyvyys ja säännöllinen viestinä eri kanavien kautta kuuluvat liiketoiminnan perusasioihin. Tätä varten olemme toteuttaneet Balancen markkinointiin niin digitaalisia kuin printtiratkaisuja eri tarpeisiin. Tuotantomme kautta myös liiketilan somistus- että ikkunateippaukset nostivat tilan tunnelman uudelle tasolle.

Julkisivuteippaus

Näkyvyys ja näyttävyys on oltava kunnossa myös liiketilan ulkopuolella. Huomion herättäminen ikkunoiden kautta kuuluvat liiketoiminnan perusasioihin ja siksi Balancelle toteutettiin ikkunat printti- ja teippausratkaisulla.

Katso lisää

KiiNnostuitko?

Ota yhteyttä niin kerron lisää muista toteutuksistamme.

Ota yhteyttä

Asiakkuuspäällikkö

Sami Alaloukusa

+358 44 020 5254
sami@mainoslahde.fi