Balance Kuntokeskus

Balance Kuntokeskuksesta löytyy Kajaanin monipuolisimmat ja laajimmat laitevalikoimat, niin rentoon kuntoiluun kuin ammattimaiseen voimaharjoitteluunkin. Olemme toteuttaneet Balancelle markkinointia sekä myyntitarpeita tukevia ratkaisuja toiminnan alkumetreiltä saakka.

Brändäys

Asiakasläheisen toiminnan tueksi tarvittiin trendikäs ja samalla toimintaa tukeva brändi. Lähdimme toteuttamaan annettua toimeksiantoa liikuntakeskeisellä teemalla ja otimme suunnittelussa huomioon myös visuaaliset ja kuvituksien yhteiset roolit.

Markkinointi

Näkyvyys ja säännöllinen viestintä eri kanavien kautta kuuluvat liiketoiminnan perusasioihin. Tätä varten olemme toteuttaneet Balancen markkinointiin sekä digitaalisia että printtiratkaisuja eri tarpeisiin. Tuotantomme kautta myös liiketilan somistus- ja ikkunateippaukset nostivat tilan tunnelman uudelle tasolle.

Julkisivuteippaus

Näkyvyyden ja näyttävyyden on oltava kunnossa myös liiketilan ulkopuolella. Huomion herättäminen ikkunoiden avulla on erittäin tärkeää liiketoiminnassa ja siksi Balancelle toteutettiin ikkunat printti- ja teippausratkaisulla.

Katso lisää

KiiNnostuitko?

Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä

SAMMY HYYRYLÄINEN

Toimitusjohtaja

Puh. 044 020 5250