Videotuotannon palvelut

Toteutamme videotuotannot uudenaikaisella kuvauskalustolla niin maasta kuin ilmasta käsin. Hallussamme on kompakti kuvauskalusto, jolla kykenemme toteuttamaan kuvausprojektit ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Lue videotuotannon opas

Videokuvaukset

Yli 80% yleisöstä katsoo ennemmin videoita kuvien tai tekstien sijaan. Siksi videomainontaa käytetään entistä enemmän nykyajan digimarkkinoinnissa ja sosiaalisessa viestinnässä.

Videotuotannon käsikirjoitusvaiheessa huomioimme aina kohderyhmät ja sisällön, jolla videon kiinnostavuutta pyritään kohdentamaan tehokkaaksi. Projektiin sisältyy mm. kuvaussuunnitelma, käsikirjoitus, kuvaustarpeet ja keinot, mahdolliset tekstitykset ja/tai selostus. Suunnitelma voi sisältää esim. haastattelutilanteita, dronekuvausmateriaalia tai äänituotantoa. Videon jälkituotannolla kaikki kuvaus- ja äänimateriaalit kasataan videoksi ja rendataan julkaisuformaatteihin.

dronekuvaukset

Tarjoamme perinteisen kamerakuvauksen lisäksi myös drone- eli kopterikuvauksia. Dronekuvaaminen on erinomainen keino ikuistaa kuvia tai videota ympäristöstä, tapahtumista tai tilanteista, joissa tarvitaan isoa perspektiiviä. Tarjoamme ketterän ja nykyaikaisen ilmakuvauskaluston sekä rekisteröidyn drone-lennättäjän toteuttajaksi. Käytämme nykyaikaista ja laadukasta Drone-laitteistoa kuvauksissa, joten tarkka kuvalaatu, vakaus sekä nopea käyttöönotto takaavat tilanteen tallentumisen.

Dronekuvauksen kohteita ovat esimerkiksi TV- ja mainoskuvaukset, maasto- ja tapahtumakuvaukset. Dronekuvauksissa menemme ensisijaisesti turvallisuus edellä. Seuraamme tarkasti säätiedotteita kuvausten lähestyessä ja kuvauksen ajankohta tarkentuu ilmojen myötä. Emme kuvaa kovalla tuulella, vesi- tai lumisateessa.

Animaatiot

Animaatiovideoilla monimutkaisetkin asiat saadaan helpommin ymmärrettäviksi ja viesti varmemmin perille. Olipa kyseessä yrityksen monipuolinen palvelu tai hankalasti informoitava tuote, animaatiot yksinkertaistavat halutun sanoman ja tuovat viestiin eloa. Animoidut esitykset tarjoavat erinomaisen keinon tuotteen tai palveluiden esittelyyn. Animaation avulla voidaan välittää mielikuvaa tuotteesta ja yrityksen brändistä lyhyessä ajassa ja ilman mittavia kuvauskäyntejä.

Tehokas kuvauskalusto

Saamme talteen videoita tai kuvia maasta, ilmasta tai 360-muodossa. Olipa kyseessä animaatiot, videot tai tv-mainokset, saamme tilanteet talteen. Olemme käytätettävissä kun toteuttajaksi tarvitaan myös mainonnasta ymmärtävä tekijä.

Ketterä kalustomme mahdollistaa myös nopeat käynnit. Kalustoomme kuuluu Full HD / 4K kuvauskamerat ja apulaitteet, DJI Ronin ja drone-kuvauskopterit, GoPro kamerat ja 360-kuvauskalustoa. Myös eri äänen tallennuslaitteet ja mikit kuuluvat kalustotarpeisiin.

Esimerkkejä töistämme

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme mainosvideoita, animaatioita ja TV-mainoksia sekä kokemusvideoita.

KiiNnostuitko?

Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä

SAMMY HYYRYLÄINEN

Toimitusjohtaja

Puh. 044 020 5250