Kainuu Four Seansons Film Festival

Kainuu Four Seansons Film Festivaalit käynnistyi vuoden 2020 alussa. Festivaalit ovat luonnollinen jatkumo Kainuussa kuvatuille ja kuvattaville elokuva, tv- ja muille av-tuotannoille. Festivaalin pääyhteistyökumppaneita ovat Vuokatin Aateli, Kainuun Osuuspankki, Kainuun Voima Oy ja Kajave Oy. Festivaalin tarkoituksena on juurruttaa Kainuuseen säännölliseksi tapahtumaksi tukemaan Kainuun mainetyötä ja matkailua. 

Kotisivut

Kotisivujen tekemisen lähtökohtana oli ottaa huomioon asiakkaan toiveet mahdollisimman konaisvaltaisesti. Sivuista tuli tehdä niin selkeät ja helppokäyttöiset, että kaikki tarvittava tieto löytyy niistä helposti ja vaivattomasti.

Näkyvyyttä sisällä

Tilaisuuksiin ja tapahtumiin tarvittiin huomiota herättävää näkyvyyttä, ja siksi toteutimme näyttävät rollup- ja mainosbannerit, jotka ovat helpot kuljettaa ja nopeat pystyttää. Yhteistyökumppanit saivat niiden kautta myös samalla ansaitsemaansa näkyvyyttä.

Näkyvyyttä ulkona

Beach Flag, on helppo ja edullinen näkyvyyttä luova mainosbanner ulkotapahtumiin, kauppakeskuksiin ja messuille. Se sopii erinomaisesti oikeastaan mihin vain ulkotapahtumiin jossa halutaan herättää huomiota. 

Katso lisää

KiiNnostuitko?

Ota yhteyttä niin kerron lisää muista toteutuksistamme.

Ota yhteyttä

Asiakkuuspäällikkö

Sami Alaloukusa

+358 44 020 5254
sami@mainoslahde.fi