Kainuu Four Seansons Film Festival

Kainuu Four Seansons Film Festivaalit käynnistyi vuoden 2020 alussa. Festivaalit ovat luonnollinen jatkumo Kainuussa kuvatuille ja kuvattaville elokuva-, tv- ja muille av-tuotannoille. Festivaalin pääyhteistyökumppaneita ovat Vuokatin Aateli, Kainuun Osuuspankki, Kainuun Voima Oy ja Kajave Oy. Festivaali on tarkoitus juurruttaa Kainuuseen säännölliseksi tapahtumaksi tukemaan Kainuun mainetyötä ja matkailua. 

Kotisivut

Kotisivujen tekemisen lähtökohtana oli asiakkaan toiveiden mahdollisimman kokonaisvaltainen huomiointi. Sivuista tuli tehdä niin selkeät ja helppokäyttöiset, että kaikki tarvittava tieto löytyy niistä helposti ja vaivattomasti.

Näkyvyyttä sisällä

Tilaisuuksiin ja tapahtumiin tarvittiin huomiota herättävää näkyvyyttä. Niinpä toteutimme näyttävät rollup- ja mainosbannerit, jotka ovat helpot kuljettaa ja nopeat pystyttää. Yhteistyökumppanit saivat niiden kautta myös samalla ansaitsemaansa näkyvyyttä.

Näkyvyyttä ulkona

Beach Flag on helppo ja edullinen näkyvyyttä luova mainosbanner ulkotapahtumiin, kauppakeskuksiin ja messuille. Se sopii erinomaisesti oikeastaan mihin vain ulkotapahtumiin, joissa halutaan herättää huomiota. 

Katso lisää

KiiNnostuitko?

Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä

SAMMY HYYRYLÄINEN

Toimitusjohtaja

Puh. 044 020 5250