VerkkoPALVELUT

Toteutamme kotisivut yksilöllisesti yrityksesi liiketoimintaa tukemaan ja parantamaan näkyvyytäsi verkon kautta. Saat meiltä nykyaikaiset WordPress kotisivut tai verkkokauppa, joka tukee liiketoimintaasi 24/7.

seo Hakukoneoptimointi

WordPress kotisivut ovat perusominaisuuksiltaan jo hakukoneystävälliset. SEO hakukoneoptimoinnilla voimme kuitenkin tehostaa sen löydettävyyttä.

Optimaaliset kotisivut

Teemme aina responsiivisesti toimivat kotisivut, jotka skaalautuvat oikein eri pääte­laitteissa ja sivuston sisältörakenne säilyy optimaalisena kaikissa selaimissa.

LAAJENNUKSET JA LISÄOSAT

WordPress mahdollistaa toiminnallisuuksien lisättävyyttä liiketoiminnan kehittyessä. Saat tarvittaessa lisensoituja laajennuksia tai lisäosia tarpeittesi mukaan.

Rajapinta integraatiot

Integraatiot ovat yksi merkittävä ominaisuus yritykselle, joka kehittää liiketointaansa verkostojensa kanssa. Rajapintaratkaisuilla eri tietojärjestelmät saadaan keskustelemaan.

Uusimmat projektit

Oulun Torni
Siirry kotisivuille
Kainuun Portti
Siirry kotisivuille
Ruokapalvelu Herkkuhetki
Siirry kotisivuille
Katso lisää
Kainuu Four Seasons
Siirry kotisivuille
Valkoliekki
Siirry kotisivuille
Kangasniemi
Siirry kotisivuille

WORDPRESS KOTISIVUT

Mainoslähde on erikoistunut WordPress -pohjaisiin verkkosivustoihin, jotka sisältävät mm. integraatio mahdollisuuksia, varaus- ja ostotoiminnallisuutta, sekä rajattomasti liiketoimintaa tukevia sovelluksia. Luova suunnittelumme sekä tekniset osaajamme varmistavat toimintavarmuuden sekä pitkäikäisyyden. Toteutamme kaikki sivustot yrityksen tarpeisiin mukautuviksi ja huolehdimme ylläpidosta sekä riittävästä tuesta.

Kotisivuprosessit

YLLÄPITO

Ylläpito- ja tukipalvelumme sisältää tietoturvallisen palvelintilan lisäksi kaikki verkkosivun toimivuuteen, yhteyksiin ja liikennöintiin liittyvät ylläpidolliset tehtävät. Ylläpitopalvelun avulla yrittäjän ei näin tarvitse huolehtia julkaisun ja siihen asennettujen komponenttien tai lisäosien päivitystahdista. WordPress vaatii säännöllistä ylläpitoa, ja siksi päivitämme tarvittavat lisäosat säännöllisesti, jotta tiedot pysyisivät turvassa. Tarkkailemme myös sivuston suorituskykyä, liikennöintiä ja varmistamme sivuston varmuuskopiot. 

Lue Lisää

Älykäs ylläpitojärjestelmä

Käytössämme on uudenaikainen sivustonhallintatyökalu, jolla tuemme ja automatisoimme kotisivujen käsittelyä ja ylläpitotyötä. Tämän lisäksi tarjoamme sivustoihin laadukkaita lisenssoituja laajennusosia, joita ovat esimerkiksi automatisoidut hakukone- ja nopeusoptimoinnit, jolla tehostetaan sivuston asemaa ja nopeutta Googlessa.

Palvelun kehittäminen

Palvelussamme otetaan huomioon myös kehitys- ja jatkojalostuksen ratkaisut (UX, User Experience) käyttäjäkokemuksien tukemana. Voimme toteuttaa integraatiot eri käyttötarpeisiin ja tiedonkulkujen automatisointiin.

Kehitysratkaisut, esimerkiksi Digi Access Signage on tuotettu erityisesti terveys- ja hoitoalalle digitaaliseksi sisällönjulkaisun järjestelmäksi. Sen avulla kaikki tarpeelliset sijainti- ja vuorotyössä käyvät henkilötiedot voidaan julkaista infonäytöissä todella helpon sisällönhallintapaneeliin kautta.

DIGITAALINEN MARKKINOINTI

Digitaalisella mainonnalla tehostamme brändisi tunnettavuutta verkossa, ostotilanteissa tai pyritään yhteydenottoihin. Palveluihimme kuuluvat SEM hakusanamainonta, SEO hakukoneoptimointi, Display-mainonta, Sosiaalisen median mainonta Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä.

Digitaalisella markkinoinnilla lähdemme tavoittelemaan yrityksesi potentiaalisia asiakkaita ja ohjaamaan ne yhteydenottoihin. Saamme yrityksesi näkymään kohderyhmiesi hakutuloksissa ja niissä kanavissa, joissa he viettävät aikaansa arjessa. Esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, Googlessa tai display-verkostoissa.

Hyödynnä 6 200 EURON tuki uuden tuotteen tai palvelun kehitykseen

1

Milloin?

Innovaatioseteli sopii yrityksellesi hyvin silloin, kun haluat edistää ja tehdä ideastasi totta. Innovaatiosetelillä voit ostaa ulkopuolista asiantuntijapalvelua kehittämään liiketoimintaasi.

2

Kenelle?

Innovaatioseteli sopii niin uusille kuin vanhemmillekin yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea, johon tarvitaan ulkopuolista osaamista.

3

MiKä?

Business Finlandin innovaatiosetelin arvo on 6 200 euroa + alv yrityksille (omarahoitusosuus 1 000 euroa). Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi palveluntuottajalta.

Lue lisää

KiinNostuitko?

Ota yhteyttä niin kerron lisää digitaalisista palveluistamme.

Ota yhteyttä

Asiakkuuspäällikkö

Sami Alaloukusa

+358 44 020 5254
sami@mainoslahde.fi