VerkkoPALVELUT

Toteutamme yksilölliset ja optimoidut verkkosivut yrityksesi markkinoinnin kivijalaksi ja viritämme näkyvyyttä monilla eri tehosteratkaisuilla. Saat tyylikkäät mainostoimiston tuottamat nettisivustot digitaalisen markkinoinnin alustaksi ja aidon kumppanin toiminnan kehittämiseen.

seo Hakukoneoptimointi

WordPress kotisivut ovat perusominaisuuksiltaan jo hakukoneystävälliset. SEO hakukoneoptimoinnilla voimme kuitenkin tehostaa sen löydettävyyttä.

Optimaaliset kotisivut

Teemme aina responsiivisesti toimivat kotisivut, jotka skaalautuvat oikein eri pääte­laitteissa ja sivuston sisältörakenne säilyy optimaalisena kaikissa selaimissa.

LAAJENNUKSET JA LISÄOSAT

WordPress mahdollistaa toiminnallisuuksien lisättävyyttä liiketoiminnan kehittyessä. Saat tarvittaessa lisensoituja laajennuksia tai lisäosia tarpeittesi mukaan.

Rajapinta integraatiot

Integraatiot ovat yksi merkittävä ominaisuus yritykselle, joka kehittää liiketointaansa verkostojensa kanssa. Rajapintaratkaisuilla eri tietojärjestelmät saadaan keskustelemaan.

Uusimmat projektit

Medika
Siirry kotisivuille
Oulun Torni
Siirry kotisivuille
KallasCare
Siirry kotisivuille
Herkkuhetki
Siirry kotisivuille
Kainuu Four Seasons
Siirry kotisivuille
Valkoliekki
Siirry kotisivuille

WORDPRESS KOTISIVUT

Mainoslähde on erikoistunut WordPress verkkosivutuottaja ja ylläpitäjä, jotka voivat sisältää mm. integraatio-, varaus- ja ostotoiminnallisuuksia. Luova suunnittelumme sekä tekniset osaajamme varmistavat aina toimintavarmuuden sekä verkkosivun pitkäikäisyyden. Toteutamme kaikki sivustot yksilöllisesti yrityksen omiin tarpeisiin ja huolehdimme taustalla ylläpidosta sekä tukitoimista. Palvelinkumppanimme Telia Inmics-Nebula Oy:n kanssa pidämme myös huolen verkkosivuston yhteyksistä ja turvallisesta palvelinpaikasta.

Verkkosivuprosessit

YLLÄPITO

Ylläpito- ja tukipalvelumme sisältävät tietoturvallisen palvelintilan lisäksi kaikki verkkosivun toimivuuteen, yhteyksiin ja liikennöintiin liittyvät ylläpidolliset tehtävät. Ylläpitopalvelumme avulla yrittäjän ei näin tarvitse huolehtia julkaisun ja siihen asennettujen komponenttien tai lisäosien päivitystahdista. WordPress vaatii säännöllistä ylläpitoa ja siksi päivitämme laajennukset sekä lisäosat säännöllisesti, jotta tiedot pysyisivät turvassa. Tarkkailemme myös sivuston suorituskykyä, liikennöintiä ja varmistamme sivuston varmuuskopioinnit.

Lisätietoa

Palvelun kehittäminen

Palvelussamme otetaan huomioon myös kehitysratkaisut (UX, User Experience) käyttäjäkokemuksien tukemana. Voimme toteuttaa integraatioita moniin eri käyttötarpeisiin tai tiedonkulun automatisointeihin.

Esimerkiksi Digi Access Signage on tuotettu erityisesti terveys- ja hoitoalan tarpeisiin sisällönjulkaisujärjestelmäksi. Sen avulla tarpeelliset tiedot ja sijainnit vuorotyössä käyvienkin osalta saadaan julkaistua infonäytöissä asiakkaiden tietouteen.

DIGITAALINEN MARKKINOINTI

Digitaalisella mainonnalla tehostamme brändisi tunnettavuutta verkossa, ostotilanteissa, jolla pyritään yhteydenottoihin. Palveluihimme kuuluvat SEM hakusanamainonta, SEO hakukoneoptimointi, Display-mainonta, Sosiaalisen median näkyvyys Facebookissa, Instagramissa tai LinkedInissä.

Digitaalisella markkinoinnilla lähdemme tavoittelemaan yrityksesi potentiaalisia asiakkaita ja ohjaamaan ne yhteydenottoihin. Saamme yrityksesi näkymään kohderyhmiesi hakutuloksissa ja niissä kanavissa, joissa he viettävät aikaansa arjessa. Esimerkiksi jatkuvasti kasvavassa sosiaalisen median kanavissa.

Kumppanit

Verkkoratkaisuissa tukemassa mukana

KiinNostuitko?

Ota yhteyttä niin kerron lisää digitaalisista palveluistamme.

Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja

Sammy Hyyryläinen

+358 44 020 5250
Sammy@mainoslahde.fi