KOTISIVUT

Toteutamme yksilölliset ja SEO optimoidut verkkosivut yrityksesi markkinoinnin kivijalaksi ja viritämme näkyvyyttä monilla eri tehosteratkaisuilla. Saat tyylikkäät mainostoimiston tuottamat kotisivut digitaaliseen markkinointiin ja aidon kumppanin toiminnan ylläpitoon sekä kehittämiseen.

seo Hakukoneoptimointi

WordPress kotisivut ovat perusominaisuuksiltaan hakukoneystävälliset. SEO hakukoneoptimoinnilla voimme tehostaa löydettävyyttä entisestään.

Optimaaliset kotisivut

Teemme aina responsiivisesti toimivat kotisivut, jotka skaalautuvat oikein eri pääte­laitteissa ja sivuston sisältörakenne säilyy optimaalisena kaikissa selaimissa.

LAAJENNUKSET JA LISÄOSAT

WordPress mahdollistaa toiminnallisuuksien lisättävyyttä liiketoiminnan kehittyessä. Saat tarvittaessa lisensoituja laajennuksia tai lisäosia tarpeiden mukaan.

Rajapinta integraatiot

Integraatiot ovat yksi merkittävä ominaisuus yritykselle, joka kehittää liiketointaansa verkostojensa kanssa. Rajapintaratkaisuilla eri tietojärjestelmät saadaan keskustelemaan.

Uusimmat projektit

Referenssi Kala-Lappi
Kala-lappi
Siirry kotisivuille
Kajaanin Hautauspalvelu
Siirry kotisivuille
Medika
Siirry kotisivuille
Kajaanin Pietari
Siirry kotisivuille
Oulun Torni
Siirry kotisivuille
Referenssi KJMPS
kjmps
Siirry kotisivuille

WORDPRESS KOTISIVUT

Mainoslähde on erikoistunut WordPress verkkosivutuottaja ja ylläpitäjä. Luova suunnittelumme sekä tekniset osaajamme varmistavat toimintavarmuuden sekä verkkosivun pitkäikäisyyden. Toteutamme kaikki sivustot yksilöllisesti yrityksen tarpeisiin ja huolehdimme taustalla sivuston ylläpidosta. Palvelinkumppanimme Telia Companyn kanssa pidämme huolen verkkosivuston yhteyksistä ja turvallisesta palvelinpaikasta.

Verkkosivuprosessit

YLLÄPITO

Ylläpito- ja tukipalvelumme sisältävät tietoturvallisen palvelintilan lisäksi kaikki verkkosivun toimivuuteen, yhteyksiin ja liikennöintiin liittyvät ylläpidolliset tehtävät. Ylläpitopalvelumme avulla yrittäjän ei näin tarvitse huolehtia julkaisun ja siihen asennettujen komponenttien tai lisäosien päivitystahdista. WordPress vaatii säännöllistä ylläpitoa ja siksi päivitämme laajennukset sekä lisäosat säännöllisesti, jotta tiedot pysyisivät turvassa. Tarkkailemme myös sivuston suorituskykyä, liikennöintiä ja varmistamme sivuston varmuuskopioinnit.

Lue lisää

Palvelun kehittäminen

Palvelussamme otetaan huomioon myös kehitysratkaisut (UX, User Experience) käyttäjäkokemuksien tukemana. Voimme toteuttaa integraatioita moniin eri käyttötarpeisiin tai tiedonkulun automatisointeihin.

Digi Access Signage on mm. tuotettu erityisesti terveys- ja hoitoalan tarpeisiin. Infojärjestelmässä tarpeelliset tiedot sekä sijainnit vuorotyössä kävijöidenkin osalta saatiin infonäyttöihin reaaliaikaisesti asiakkaiden tietoon.

DIGITAALINEN MARKKINOINTI

Digitaalisella markkinoinnilla tehostamme yksiselitteisesti brändiäsi ja palvelujasi verkossa. Suosituimpia keinoja ja kanavia ovat SEM hakusanamainonta, SEO hakukoneoptimointi, Display-mainonta, Facebook, TikTok, Instagram tai LinkedIn.

Digitaalisella markkinoinnilla lähdemme tavoittelemaan yrityksesi potentiaalisia asiakkaita ja ohjaamaan ne yhteydenottoihin. Saamme yrityksesi näkymään kohderyhmiesi hakutuloksissa ja niissä kanavissa, joissa he viettävät aikaansa arjessa.

Kumppanit

Verkkoratkaisuissa tukemassa mukana

KiinNostuitko?

Ota yhteyttä niin kerron lisää digitaalisista palveluistamme.

Ota yhteyttä

Mira Natiq

Asiakkuuspäällikkö

Puh. 044 020 5254