Sosiaalisen median palvelut

Nykypäivänä sosiaalisella medialla on yrityksen näkyvyyden, markkinointiviestinnän ja asiakaspalvelun kannalta yhtä merkittävä rooli kuin kotisivuilla.

Somepalveluiden esite

SOMEKANAVAT OVAT YRITYKSESI KÄYNTIKORTTI

Yrityksen tapa näkyä ja vuorovaikuttaa sosiaalisessa mediassa vaikuttaa merkittävästi kaikkeen toimintaan. Useilla yrityksillä suurin osa asiakasvirrasta tulee tänä päivänä nimenomaan somekanavien kautta. Huolellisesti suunnitellut ja ylläpidetyt sometilit parantavat tunnettuutta, kirkastavat brändiä sekä tukevat yrityksen liiketoiminnallisia tavoitteita. Laadukas ja oikeanlaista yleisöä palveleva sisältö auttaa potentiaalisia asiakkaita löytämään yrityksen ja kasvattaa luottamusta. Somen vuorovaikutteisuus tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua asiakkaisiin paremmin sekä luoda verkostoja ja kestäviä asiakassuhteita. Ihmiset, joille yrityksesi on tuttu jo somesta, ovat myös valmiimpia ostamaan juuri sinulta.

TULOKSELLISUUTTA YHDESSÄ SOMEKUMPPANIN KANSSA

Koska somekanavat ovat kokoajan suositumpia markkinointialustoja, ei näkyvyyttä ja tuloksia saavuteta enää pelkällä puuhastelulla. Sometilien tuloksellinen ylläpito ja mainonnan pyörittäminen vaatii paljon aikaa ja ymmärrystä kanavien toiminnasta. Mainoslähde on luova ja monipuolinen kumppanisi sosiaalisen median jatkuvasti muuttavalla kentällä.

Me autamme määrittämään raamit ja tavoitteet tehokkaammalle somemarkkinoinnille, tuemme sisällöntuotannossa ja pidämme tarvittaessa huolta tiliesi ylläpidosta ja mainoskampanjoista. Koulutamme myös ymmärtämään eri kanavien mahdollisuuksia kokonaisvaltaisemmin. Palvelumme räätälöidään aina jokaisen yrityksen lähtötilanteesta ja tavoitteista käsin.

Kokemuksia

Olemme luottaneet someylläpidon Mainoslähteen käsiin jo parin vuoden ajan. Julkaisut ovat visuaalisesti ja sisällöltään loistavia. Koemme yhteistyön todella mukavaksi ja helpoksi ja olemme todella tyytyväisiä, että saamme tällaista palvelua.”

Taina Olkkola / Experience KL Oy
Lue Lisää

Kiinnostuitko?

Varaa ilmainen alkukartoituskeskustelu somespesialistimme Hannan kanssa!

Ota yhteyttä

Somemarkkinointi

Hanna kaikkonen

+358 40 779 3806
Hanna@mainoslahde.fi