Puhtopojat

Puhtopojat ovat tarjonneet koululuokille, urheiluseuroille ja yhdistyksille hyvän ja varman tavan ansaita rahaa yhteisiin hankkeisiin varainhankinnan avulla yli 30-vuoden ajan. Olemme olleet mukana kehittämässä liiketoimintaa ja toteuttaneet yrityksen digimainonnan ja markkinoinnin tarpeita vuodesta 2009 asti.

Kokemusvideo

Asiakastarinat tehostavat yrityksesi markkinointia ja auttavat asemoimaan palvelusi tai tuotteesi paremmin kilpailijoihisi nähden. Kokemusvideot antavat merkittävää lisäarvoa myyntitilanteisiin ja siksi Puhtopojille haettiin niiden avulla tehokkuutta varainhankintaan.

Verkkokauppa

Verkkokaupan merkitys kasvaa ja yhä useammat yritykset tarvitsevat sitä toimintansa tehostamisessa. Digitaalisesti aktiivisimmille suomalaisyrityksille verkkokauppa on helpon kaupanteon kanava, joka ulottuu omien toimintarajojenkin ulkopuolelle.

Varainhankintasovellus

Kehitimme varainhankintaan e-Myynti sovelluksen yritystoiminnan sekä eritoten asiakkaan myyntitoiminnan digitaaliseksi tueksi. Nyt Puhtopoikien asiakkaat kykenevät seuraamaan oman myyntitiiminsä tuloksia ja tilastoja ajankohtaisesti sekä päivittämään tilauskantaansa tarvittaessa.

Katso lisää

KiiNnostuitko?

Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä

SAMMY HYYRYLÄINEN

Toimitusjohtaja

Puh. 044 020 5250