Kainuunmeren Työterveys

Kainuunmeren Työterveys irtaantui omaksi yrityksekseen vuoden 2019 alussa. Irtaantumisen myötä uudelle yritykselle oli hyvä lähteä luomaan uusi raikas ilme ja tunnistettavuus, jotka näkyvät kaikessa tekemisessä. Toteutimme yritysilmeen luonnin lisäksi myös kotisivut, esityspohjat (prezi/ppt), Iltalehden sisältöartikkelit (vuosisuunnitelma / kuvitukset / tekstit), potilaskansiot, auto- ja ikkunateippaukset sekä muita oheismateriaaleja. Aikataulu työlle oli hyvin tiukka, mutta pääsimme tavoitteeseen hyvän ja tiiviin yhteistyön ansiosta. 2023 Mehiläinen osti Kainuunmeren työterveyden.

Kotisivut

Kotisivujen tekemisen lähtökohtana oli ottaa huomioon asiakkaan toiveet mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Sivuista tuli tehdä niin selkeät ja helppokäyttöiset, että kaikki tarvittava tieto löytyy niistä helposti ja vaivattomasti.

Potilaskansiot

Aloituskeskusteluissa kävi ilmi, että nykyiset potilaskansiot olivat menneet osittain huonoon kuntoon. Uuden ilmeen luomisen myötä potilaskansiotkin oli siis hyvä päivittää. Teimme kansiosta tunnistettavan ja otimme huomioon sen käytettävyyden.

DigitaL SIGNAGE opastus

Päivitimme talon sisäistä opastusta myös digiaikaan ja kehitimme terveydenhuoltoalalle soveltuvan pilvipalvelupohjaisen iStand Digital Sigange -sisällönhallintajärjestelmän. Asiakkaat näkevät sen avulla tarpeelliset tiedot sekä ilmoitusasiat aulatilojen infonäytöistä, ja opastus hoituu kätevästi lisäksi todella helppokäyttöisen infoständin kautta. 

Sosiaalinen media

Huolehdimme Kainuunmeren Työterveyden somepresenssistä kokonaisvaltaisesti kuukausittaisena palveluna. Sometilit on perustettu sekä Facebookiin että Instagramiin ja lähdetty luomaan niihin laadukasta ja eri kohderyhmiä palvelevaa sisältöä somestrategian mukaisesti. Someylläpidon ulkoistaminen vaatii luottamusta, joka rakentuu yhteistyön varrella hyvien tulosten myötä. Kainuunmeren sometileille toteutetaan säännöllistä sisältöä eri sijoitteluihin sekä sponsoroituja somekampanjoita tukemaan näkyvyyttä ja liiketoiminnallisia tavoitteita.

Katso lisää

KiiNnostuitko?

Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä

SAMMY HYYRYLÄINEN

Toimitusjohtaja

Puh. 044 020 5250