verkkopalvelut

Käyttäjäystävälliset verkkosivut ovat osa laadukasta asiakaspalvelua. Ammattitaidolla suunnitellut ja toteutetut verkkosivut herättävät luottamusta sekä tuottavat enemmän yhteydenottoja.

Tarpeiden kartoitus

Aloitamme verkkosivuprojektin huolellisella kartoituspalaverilla, jossa selvitetään ensin mitkä asiat yrityksen liiketoiminnassa ovat tärkeää tuoda yleensäkin esille. Rakenne- ja sisällönsuunnittelun jälkeen avautuu kaikille verkkosivuston laajuus sekä päälinjat. Kartoitusvaiheen lopputuloksena muodostuu visio, jota lähdetään toteuttamaan.

TOTEUTUSTYÖ

Suunnittelumme ottaa kopin kartoituspalaverin tuloksista ja aloittaa suunnittelu- ja ohjelmointityön. Suunnittelijamme toteuttaa luonnoksen ja sisällöntuottajat paneutuvat tekstisisältöihin sekä kuvituksiin. Koodaus ja ohjelmistokehitys pitävät huolta teknisistä ratkaisuista sekä sivuston ylläpidosta.

Projektin valmistuttua saat tarvittaessa käyttöösi suomenkielisen päivitystyökalun, jolla voit tehdä sisältömuutoksia. Voit hyödyntää tässä myös ylläpitopalveluamme, jolloin asiantuntijamme tekevät päivitykset asiantuntevasti puolestasi.

Verkkosivut

Avoimen lähdekoodin WordPress verkkopalvelualusta on erinomainen valinta yrittäjien, kuntien ja kaupunkien verkkopalveluiden käyttöön. Julkaisualustalla pidetään yllä toimintavarmuutta ja ajankohtaista tietosuojaturvaa. Siihen voidaan lisätä myös erilaisia laajennuksia ja lisäominaisuuksia.

Lue lisää

JÄRJESTELMÄT

Uudet teknologiat tuovat yritysten ulottuville kehittyviä toimintamalleja, jotka nopeuttavat prosesseja, vapauttavat aikaa ja tekevät liiketoiminnasta tehokkaampaa. Tässä me haluamme olla myös mukana, ja olemme siksi myös itse kehittäneet ohjelmistoratkaisuja. Projekti starttaa usein oivalluksesta, joka tukee ja selkeyttää prosesseja. Ne ovat esimerkiksi verkkorat­kai­su­ja, joiden tarkoitus on tuoda lisäarvoa liiketoimintaan ja tehostaa myyntiä.

Olemme kehittäneet e-Myynti varainhankinnan hallintajärjestelmää paremman käytettävyyden saavuttamiseksi. Järjestelmän kehittämisen on osaltaan mahdollistanut Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.

   

KiiNnostuitko?

Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä

SAMMY HYYRYLÄINEN

Toimitusjohtaja

Puh. 044 020 5250