Verkkopalvelut

Käyttäjäystävälliset verkkosivut ovat osa hyvää ja laadukasta asiakaspalvelua. Ammattitaidolla suunnitellut ja toteutetut verkkosivut herättävät paremmin luottamusta sekä tuottavat siksi enemmän yhteydenottoja.

Tarpeiden kartoitus

Projekti aloitetaan huolellisella kartoituspalaverilla, jossa selvitetään mitkä asiat yrityksen liiketoiminnassa ovat tärkeät tuoda esiin verkkosivuilla. Projekti alkaa rakenne- ja sisällönsuunnittelusta, jossa avautuu nettisivuston laajuus sekä sisällölliset linjaukset. Kartoitusvaiheen lopputuloksena muodostuu visio, joka saa sivustolla kävijät innostumaan ja viihtymään sivustolla.

DIGITAALINEN TUOTANTO

Suunnittelumme ottaa kopin kartoituspalaverin tuloksista ja aloittaa suunnittelu- ja ohjelmointityön. Suunnittelijamme aloittavat toteuttamaan luonnoksia ja sisällöntuottajat paneutuvat tekstisisältöihin sekä kuvituksiin. Koodaus ja ohjelmistokehitys pitävät huolta teknisistä ratkaisuista sekä jatkossa sivuston ylläpidosta.

Projektin valmistuttua saat tarvittaessa käyttöösi suomenkielisen päivitystyökalun, jolla voit tehdä sisältömuutoksia. Voit hyödyntää tässä myös ylläpitopalveluamme, jolloin asiantuntijamme tekevät päivitykset asiantuntevasti puolestasi.

Verkkosivut

Avoimen lähdekoodin WordPress verkkopalvelualusta on erinomainen valinta yrittäjien, kuntien ja kaupunkien verkkopalveluiden käyttöön. Julkaisualustalla pidetään yllä toimintavarmuutta ja ajankohtaista tietosuojaturvaa. Siihen voidaan lisätä myös erilaisia laajennuksia ja lisäominaisuuksia.

Laajennuksilla tuetaan sivuston toimivuutta ja tehokkuutta. Smart Seo hakusanaoptimointi liitännällä tehostetaan esimerkiksi Google löydettävyyttä ja PageSpeed suorituskyvyn optimoinnilla taas lataus- ja resurssien ominaisuuksia.

Lue lisää

JÄRJESTELMÄRATKAISUT

Uudet teknologiat tuovat yritysten ulottuville kehittyviä toimintamalleja, jotka nopeuttavat prosesseja, vapauttavat aikaa ja tekevät liiketoiminnasta tehokkaampaa. Tässä me haluamme olla myös mukana, ja olemme siksi myös itse kehittäneet ohjelmistoratkaisuja. Projekti starttaa usein oivalluksesta, joka tukee ja selkeyttää prosesseja. Ne ovat esimerkiksi verkkorat­kai­su­ja, joiden tarkoitus on tuoda lisäarvoa liiketoimintaan ja kasvattaa myös myyntiä.

Kehitämme e-Myynti varainhankinnan hallintajärjestelmää, yhä paremman käytettävyyden saavuttamiseksi. Järjestelmän kehittämisen on osaltaan mahdollistanut Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.

   

KiinNostuitko?

Ota yhteyttä niin kerron lisää digitaalisista palveluistamme.

Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja

Sammy Hyyryläinen

+358 44 020 5250
Sammy@mainoslahde.fi