Ylläpitopalvelu

Toteutamme ja pidämme sivustosi kunnossa, jotta voisit keskittyä pelkästään tekemiseen.

Onko verkkosivuston huolto, korjaaminen, uudistaminen tai ylläpidon ulkoistaminen tullut ajankohtaiseksi? MainosLähteen ammattilaiset hoitavat asiasi puolestasi kuntoon, jotta sinä voit nyt ja jatkossa keskittyä pelkästään tekemiseen.

Teemme yhteistyötä Telia Companyn kanssa. 

Tarjoamme kaikille Telian asiakkaille verkkosivuston ylläpitopalvelusta -20% alennuksen ensimmäisen vuoden ajalta!

Ylläpitopalvelun hinnasto

WordPress-verkkopalveluiden ylläpitopalvelun kustannus riippuu palvelintilan ja liikennöinnin tarpeesta. Palvelinpaketit alkaen 29 €/kk (+ alv 24 %) ja laajemmissa verkkopalveluissa katsomme palvelinpaketin tarpeiden pohjalta.

Basic Light
29,00 EUR
/ Kuukausi
Lisätietoa?
Levytila 2 Gt (SSD)
Kuukausiliikennöinti 20 Gt
Tuki ja opastuspalvelu
Basic Plus
39,00 EUR
/ Kuukausi
Lisätietoa?
Levytila 5 Gt (SSD)
Kuukausiliikennöinti 50 Gt
Tuki ja opastuspalvelu
Toimintaraportointi ja Google Analytics -tilastokatsaus (kahdesti vuodessa)
Business Plus
59,00 EUR
/ Kuukausi
Lisätietoa?
Levytila 15 Gt (SSD)
Kuukausiliikennöinti 150 Gt
WooCommerce ratkaisu?
Tuki ja opastuspalvelu
Toimintaraportointi ja Google Analytics -tilastokatsaus (neljästi vuodessa)

Verkkopalvelut ja huolenpito

Me rakennamme lähes kaikki verkkopalvelut WordPress-julkaisujärjestelmän päälle, ja siksi tiedämme mistä puhutaan. Verkkosivuston kehitystyössä on meistä tärkeää huomioida myös se, että ylläpitäjän että käyttäjän näkökulmat ovat niissä myös hyvin huomioitu heti alussa.

Uudet verkkosivut & jatkokehitys

Trendikäs ja varsinkin kohderyhmää herättävä verkkosivusto tukee erinomaisesti brändiä ja myyntiä. Uutta tekniikkaa sisältävät verkkosivut tukevat lisäksi parhaiten näkyvyyttä verkossa ja niiden kehittäminen on helppoa ja siksi tarjoamme verkkosivustot WordPress alustalla. Verkkosivuja tulisi myös kehittää suunnitelmallisesti, että se toimisi paremmin kaikilla mittareilla ja tuottaisi varmemmin haluttuja tuloksia toiminnan kehittyessä. Annamme uusista verkkosivuista tarjouksen ja kehitystyöt teemme tuntihinnalla, ja laskutamme toteutuneen työajan mukaan.

Lue lisää

Verkkosivuston ylläpito

Verkkosivuston ylläpito tarkoittaa säännöllisiä ja kuukausittaisia toimenpiteitä, joilla varmistetaan verkkopalvelun toimivuus niin julkaisujärjestelmän, käytössä olevien lisäosien kuin tietoturvankin osalta. Kotisivujen ylläpito vaatii siis siksi osaamista. Käytämme verkkopalveluissa aina turvallisia ja hyväksi todettuja lisäosia. Varmuuskopiot ovat myös tallella, mikäli sivustolle tapahtuisi jostakin syystä jotakin.

Lue lisää

Verkkosivuston huolto ja korjaus

Tunnemme verkkopalveluiden tyypilliset haasteet ja olemme tottuneita ratkomaan ja korjaamaan niitä. Tyypillisiä verkkopalvelun haasteita ovat esimerkiksi vanha julkaisualusta ja teknisen ylläpidon puuttuminen, jonka johdosta verkkosivusto on epävakaa ja tietoturvaltaan heikko tai jopa kaapattu. Verkkosivustojen korjaustoimenpiteissä tarvitsemme vain admin-tunnukset, joilla pääsemme katsomaan ns. ”konepellin alle” ja ratkomaan ongelmat.

Yhteydenottopyyntö

Verkkopalvelun ja ylläpidon siirto

Tarjoamme apua verkkosivustonne ongelmissa. Verkkopalvelun siirrosta ylläpitoomme, siirrämme verkkosivustosi aineistot toiselta palveluntarjoajalta turvallisesti haltuumme ja julkaisemme sivustosi uudella palvelinalustalla kaikkien tarkastuksiemme jälkeen. Mikäli ylläpidon siirron yhteydessä havaitaan enemmän aikaa vaativia korjaustarpeita, näiden toteuttamisesta sovitaan erikseen. Tällaisia saattavat olla esimerkiksi integraatioiden muutokset, jossa kolmannen osapuolen järjestelmä on muuttunut tai muuttamassa rajapintojaan.

Yhteydenottopyyntö

Opas nettisivujen ja verkkokaupan perustamiseen

Yritys saattaa pärjätä ilman käyntikortteja tai brändättyjä kirjekuoria, mutta ilman uskottavia nettisivuja asiakashankinta on vähintäänkin hankalaa.

Lataa ilmainen Telian opas

Yhteydenotto

Vastaamme sinulle mahdollisimman pikaisesti ja tarvittaessa varataan veloitukseton keskusteluaika asiantuntijamme kanssa.