Olet hakemamme henkilö

mikäli olet työskennellyt yritysasiakkaiden parissa ja olet myyntialan kokenut osaaja. Sinussa on yrittäjähenkisyyttä ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Tehtävänäsi on huolehtia nykyisten yritysasiakkuuksien ratkaisumyynnistä sekä ylläpitämisestä. Käytät työaikaasi asiakkaiden tarpeiden kartoittamiseen sekä heille tarjottavien ratkaisujen suunnitteluun ja kehittämiseen.

Odotamme sinulta innovatiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä kykyä sujahtaa asiakkaan saappaisiin. Tarjousvaiheessa ja hinnoittelussa tukenasi on talon tiimi, joka auttaa sinua varmistamaan että sopimuksesi on onnistunut. Edellytämme hakijalta vankkaa kokemusta yritysasiakkaiden myynti- ja projektitehtävistä. Haluat vilpittömästi auttaa yrittäjiä eteenpäin heidän bisneksissään. Olet luotettava ja tarkka työssäsi. Olet yrityskentällä jo verkostoitunut mukavasti ja sinusta huokuu asiantuntijuus sekä osaaminen projektien läpiviennin ja yhteydenpidon osalta. Hallitset digiratkaisujen maailmaa ja tarjouksen toteuttaminenkaan ei ole sinulle vierasta puuhaa. Huomioithan, että työ edellyttää myös matkustusvalmiutta, joten tarvitset autoa työssäsi.

Tarjoamme sinulle

Odotamme sinulta

Meistä kerrottavaa

MainosLähde Oy on vuodesta 2007 lähtien pyrkinyt toimimaan aitona markkinoinnin kumppanina. Tärkeintä työssämme on ollut löytää jokaiselle asiakkaalle juuri ne ratkaisut, jotka palvelevat parhaiten heidän tarpeitaan ja tulevaisuuden visioitaan. Missiomme on auttaa yrityksiä ja yrittäjiä kehittämään liiketoimintaansa, saavuttamaan parempia tuloksia ja luomaan toiminnasta ainutlaatuista ja erottuvaa omannäköistä. Tiimimme koostuu monipuolisista markkinoinnin, viestinnän, graafisen suunnittelun sekä koodauksen ammattilaisista, joiden osaaminen tukee ja täydentää saumattomasti toinen toistaan. Ydintehtäviämme ovat kehittää brändejä, konsepteja, kampanjoita ja toteuttaa välineet markkinointiin, jotka luovat positiivisia muutoksia asiakkaillemme. Toteutamme digitaaliseen markkinointiin verkkosivuja, videoproduktioita ja järjestelmiä. Tarjoamme myös someviestinnän koulutuksia sekä asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä somekanavien ylläpitopalveluja.

Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi sekä hakukirjeesi sähköpostitse viimeistään 15.11.2022 rekry@mainoslahde.fi. Kerro itsestäsi ja kokemuksistasi sekä työn mahdollinen aloitusajankohta.

Toimitusjohtaja

Sammy Hyyryläinen

+358 44 020 5250
Sammy@mainoslahde.fi