Mantan Grilli

Uudistimme Mantan Grillin yleisilmeen ja mainonnan materiaalit sekä julkisivukuvan. Sparraus ja strategiset liiketoiminnan kehitysideat oli myös tärkeää käydä läpi toiminnan kehittymisen kannalta. Mantan Grilli tunnetaan kuuluisista annoksistaan sekä alueensa suosiosta.

Mantan Grilli toimi pilottiasiakkaana Mainoslähteen kehittämälle Food4You-tilausjärjestelmälle. Yhdessä Mantan kanssa saimme kehitettyä järjestelmää yhä joustavammaksi ja monipuolisemmaksi. Tänä päivänä merkittävä osa Mantan tilauksista tulee tilausjärjestelmän kautta, mikä nykyaikaistaa ja nopeuttaa palvelukokemusta.

Mainostuotteet

Markkinoida voi monilla eri tavoilla, mutta on hyvä löytää juuri ne oikeat keinot. Mantan tunnettavuutta parannettiin mm. oheis- ja jakelutuotteiden avulla sekä julkikuvan uudistuksilla.

Kommentit

”Mainoslähde oli oiva vaihtoehto tekijäksi kun tarvitsimme nykyaikaista ja trendikästä ilmettä. Uudistunut Manta näkyy nyt erottuvasti ja toimii kaikessa hyvin uuden graafisen ilmeensä takia. Olemme saaneet tasaisesti myös hyviä ideoita ja niitä pyritäänkin toteuttamaan ajan saatossa mahdollisuuksien mukaan.”

Jani Tuomaala
Toimitusjohtaja, Mantan Grilli

Katso lisää

KiiNnostuitko?

Ota yhteyttä niin kerron lisää muista toteutuksistamme.

Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja

Sammy Hyyryläinen

+358 44 020 5250
Sammy@mainoslahde.fi