Digitaaliset ratkaisut

Käyttäjäystävälliset kotisivut ovat osa hyvää ja laadukasta asiakaspalvelua. Ammattitaidolla suunnitellut ja toteutetut sivut herättävät luottamusta ja tuottavat siksi enemmän yhteydenottoja.

Tarpeiden kartoitus

Projekti aloitetaan huolellisella kartoituspalaverilla, jossa selvitetään mitkä asiat yrityksen liiketoiminnassa ja kotisivuprojektissa ovat tärkeimpiä. Tärkeintä on että sivustostrategia on tehty ennen kotisivujen suunnittelun aloittamista. Sivuston toteuttaminen lähtee liikkeelle myös sisällönsuunnittelusta, joka ratkaisee sivuston laajuuden ja ratkaisutavat. Kartoitusvaiheen lopputuloksena muodostetaan visio siitä, joka saa asiakkaat innostumaan ja ostamaan.

DIGITAALINEN TUOTANTO

Suunnittelumme ottaa kopin kartoituspalaverin tuloksista ja aloittaa suunnittelu- ja ohjelmointityön. Suunnittelijamme aloittavat valmistamaan projektista vedosta ja sisällöntuottajat paneutuvat tekstisisältöihin sekä kuvituksiin, jotka sovitellaan sivustoon sopiviksi. Koodaus ja ohjelmistokehitys pitää huolta teknisistä ratkaisuista sekä jatkossa niiden ylläpidosta.

Projektin valmistuttua saat käyttöösi halutessasi suomenkielisen päivitystyökalun, jolla voit tehdä sisältömuutoksia. Voit hyödyntää niissä myös ylläpitopalveluamme, jolloin asiantuntijamme tekevät päivitykset asiantuntevasti puolestasi.

Verkkosivut

Avoimen lähdekoodin WordPress verkkopalvelualusta on erinomainen valinta yrittäjien, kuntien ja kaupunkien verkkopalveluiden käyttöön. Laadukas julkaisualusta pitää yllä toimintavarmuutta ja ajankohtaista tietosuojaturvaa sekä sisältää tarvittaessa myös monipuolisia lisäominaisuuksia.

Lisäpalvelut ja laajennukset tukevat sivuston toimivuutta paremmin. Smart Seo hakusanaoptimoinnilla tehostamme Googlessa löydettävyyttä ja PageSpeed suorituskyvyn optimoinnilla taas lataus- ja resurssien ominaisuuksia. 

Lisätietoa

JÄRJESTELMÄRATKAISUT

Uudet teknologiat tuovat yritysten ulottuville kehittyviä toimintamalleja, jotka nopeuttavat prosesseja, vapauttavat aikaa ja tekevät liiketoiminnasta tehokkaampaa. Tässä me haluamme olla myös mukana ja olemme siksi kehittäneet ohjelmistoratkaisuja eri tarpeisiin. Olem­me toteuttaneet myös innovatiivisia IT-pro­jek­te­ja. Projekti on lähtenyt liikkeelle hyvästä ideasta, jonka olemme halunneet itse tuottaa. Suun­nit­te­lem­me verkkorat­kai­su­ja ja hallinnoimme to­teu­tuk­sia. Toi­mim­me myös kump­pa­ni­na asiak­kaam­me IT-st­ra­te­gian ke­hi­tyk­ses­sä.


Kehitämme DigiAccess järjestelmää ajanvarauksiin ja mediajulkaisuun. Järjestelmän kehittämisen on osaltaan mahdollistanut myös Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.

   

KiinNostuitko?

Ota yhteyttä niin kerron lisää digitaalisista palveluistamme.

Ota yhteyttä

Asiakkuuspäällikkö

Sami Alaloukusa

+358 44 020 5254
sami@mainoslahde.fi